2 daagse met LUXE YACHT!

06-05-2020

Op zoek naar een uniek en hartverwarmend geschenk? Dit is een beleving om nooit meer te vergeten en die voor altijd jullie naam zal dragen.

In Gent gaan jullie aan boord van een prachtige jacht waar koers wordt gezet richting de Leie voor een idyllische en avontuurlijke tocht. Het stuk van de Leie dat we bevaren is verboden voor vrachtschepen waardoor dit een unieke en ontspannende tocht wordt. Na een tocht van bijna drie uur meren jullie aan bij de Leie Cabin, waar een paradijselijk stukje tuin aan de oevers van de Leie op jullie ligt te wachten. Een gezellige woonwagen middenin het groen, mooi ingericht om met z'n twee├źn romantisch te verblijven. Een warme sauna en een dampende hot tub staan uitnodigend klaar. Het jacht ligt een paar meter verder aan het ponton en biedt optioneel plaats aan nog twee personen om te overnachten. Na een ontspannende namiddag op het water kunnen de gasten gebruik maken van de wellness.

Voor het diner 's avonds zijn er verschillende mogelijkheden. Jullie kunnen gezellig ter plaatse blijven en het vuur aansteken voor een barbecue of wij kunnen zorgen voor een heerlijke kaasschotel. Met een wijntje in de hand kunnen jullie op het ponton in de tuin nog nagenieten van een fantastische dag om uiteindelijk de zachte lakens op te zoeken voor de nachtrust.

's Morgens staat er in de ochtendzon een heerlijk ontbijt klaar indien jullie dit wensen. Na het ontbijt is er nog een relax moment voorzien om daarna terug te varen naar Gent. We meren aan op dezelfde plaats waar we de dag voordien vertrokken zijn, geen problemen met de wagen dus. 

Timing

Totale duurtijd: 24 uur | vertrek om 13u
Aantal personen: 2 tot 4

Prijzen

Tijdens de week: 1.260 euro
Weekend en feestdagen: +100 euro

Maaltijden

Barbecue- of kaasschotel:+45 euro pp
Ontbijt met koffie/thee: +28 euro pp
Diner op restaurant: +125 euro | extra brandstof + wachttijd bemanning
Drankverbruik en catering: op aanvraag

Opties

Overnachten met 3 of 4 personen: niet inbegrepen | +225 euro
Overnachten zonder bemanning aan boord: niet inbegrepen | +125 euro